Lietuvos moksleiviai dalyvauja 24 val. verslumo stovykloje

2011 11 21 @ 10:30  ›  Kategorijos: Švietimas ir verslas, Verslo statistika

Viešoji įstaiga „Lietuvos Junior Achievement“ pristato naują programą – 24 valandų trukmės verslumo ir inovacijų stovyklą. „Verslumo galima mokytis linksmai ir aktyviai“, – skelbia Lietuvos Junior Achievement, organizuojantys jau ketvirtąją tokio tipo stovyklą. Verslumo ir inovacijų stovyklų maratoną šį savaitgalį (lapkričio 19-20 d.) užbaigs Kauno regiono mokiniai.

Verslumo ir inovacijų stovykla – tai 24 valandos intensyvių veiklų, per kurias mokiniai kuria verslo idėjas, sprendžia įvairias problemas, mokosi bendradarbiauti ir dirbti komandoje bei susitinka su žmonėmis iš verslo pasaulio. Ši stovykla ne tik supažindina su verslo kūrimo pagrindais, bet ir sustiprina tikėjimą savimi bei savo jėgomis.

Stovyklos programos ašis – verslo plano kūrimas. Mokiniai generuoja ir pristato idėjas, tiria rinką bei analizuoja konkurentus, kuria ir pristato rinkodaros planą, veiklos strategiją, bei galiausiai pristato išsamų savo idėjos verslo planą.

Verslumo ir inovacijų stovykla skatina mokinius mąstyti kūrybiškai ir inovatyviai, tobulina socialinius įgūdžius, skatina dirbti komandoje, siekiant išspręsti tikras problemas, lavina vaizduotę ir įkvepia drąsiai siekti užsibrėžtų tikslų!

Šiais mokslo metais verslumo ir inovacijų stovyklose dalyvauja daugiau kaip 150 mokinių iš 40 mokyklų. Stovyklos rengiamos skirtinguose regionuose, todėl susitikti su savo bendraamžiais, pasidalinti inovatyviomis idėjomis bei naujomis iniciatyvomis gali dar daugiau mokinių iš įvairių Lietuvos kampelių.

Nuotraukos iš verslumo stovyklos

Šaltinis: Lietuvos Junior Achievement


Komentarai

Komentarų nėra.

Palikti komentarą