Milijonus sugeneruos idėja

2011 03 14 @ 12:27  ›  Kategorijos: Pradedantiems verslą

Populiarus portalas financialjesus.com pasakoja, kaip galima užsidirbti ir tapti turtingu žmogumi. Čia kelios idėjos, galinčios padėti įgyvndinti savo svajonę. Gerai pagalvokite ir imkitės savo plano įgyvendinimo!

Hobį paverskite verslu

Jūs labai nustebtumėte sužinoję, kiek milijonų žmonių priėmę būtent tokį sprendimą susikrovė milžiniškus turtus. Gera idėja, įgūdžiai ir ambicijos – tai viskas ko jums reikia, kad pasisektų. O idėja gali būti labai paprasta: galite siūti, sukurti specialias nuolaidų korteles ar sukurti savo mėgstamų temų ar puslapių tinklalapį.

Sukurkite savo tinklalapį

Kalbant apie tinklalapius, reikia pasakyti, kad dabar tinklaraščių (blogų) laikai. Jų skaičius internete – milžiniškas. Tačiau ne visi jie patrauklūs ir įdomūs. Tad kodėl nesukūrus pačio geriausio ir įdomiausio?! Sukūrus tokį tinklalapį uždirbti būtų galima reklamuojant prekes ir leidžiant įvairioms bendrovėms jas pardavinėti jūsų tinklalapyje, nemažus pinigus galite susikrauti ir iš reklamos. Šis būdas, kaip ir kiti, žinoma, reikalauja specialių žinių ir kantrybės, tačiau jam pradėti nereikia jokio didelio pradinio kapitalo.

Žaiskite akcijų rinkoje

Netgi sunkiais ekonominiais laikais, akcijų rinkoje galima uždirbti nemažai pinigų. Birža – tai gana parastas, tačiau ne greitas būdas tapti turtingu. Idėja labai paprasta – pirkti, kai pigu ir parduoti, kai akcijų kainos pradeda kilti. Nors pagrindiniai principai ir labai parasti, bet tam tikrai reiks sukaupti nemažą bagažą žinių ir būti šaltų nervų. Taip pat reiks išstudijuoti daugybę ataskaitų ir rinkos ažvalgų, kad iš pirmo žvilgsnio paprasti sprendimai būtų racionalūs ir laiku priimti. JAV paskutiniu metu tai ypač populiarus būdas užsidirbti pinigų. Jauni žmonės investuoti pradeda galvodami, jog tai puikus ir patikimas būdas užsidirbti pakankamai pinigų senatvei.

Parašykite knygą

Nemažai žmonių yra tiesiog įsitikinę, jog jie turi pukią idėją gerai knygai, televizijos laidai ar filmui. Tačiau tik nedaugelis turi reikalingų įgūdžių, tikrai lakią vaizduotę užsispyrimo ir… sėkmės, kad visa tai būtų įgyvendinta. Tačiau bent jau keli iš šimto tikrai gali pasiekti užsibrėžtą tikslą ir tokiu būdu susikrauti turtus. Knygos rašyti nenorite? Na, dar vienas pelningas verslas, jeigu turite gerus rašymo įgūdžius, – scenarijų rašymas ar filmas… Imkitės mažo biudžeto filmo pastatymo.

Pirkite nekilnojojamąjį turtą

Dar vienas tradicinis būdas, kaip praturtėti – investuoti į NT. Dabar, kai vis kalbama apie NT sektoriaus kainų nuosmūkį, daugelis investuotojų tai mato kaip galimybę uždirbti milijonus. Laikas vietoje nestovi, situcija keičiasi, o gerą sandėrį anksčiau ar vėliau tiek perkant, tiek parduodant sudaryti pavyks. Tam tereikia pradinio kapitalo, nuojautos ir šiek tiek žinių.

Šaltinis: Pinigų karta


Komentarai

Komentarų nėra.

Palikti komentarą